2013. április 4., csütörtök

Új blog

Sajnos a freeblog meghalni látszik. Eddig is sok probléma volt vele, úgyhogy (én is) a költözés mellett döntöttem. Elméletileg át tudom ide hozni a a blog tartalmát, de ahhoz arra van szükség, hogy a freeblog legalábbis egy kicsit életre kelljen. Addig az előzmények a régi blogon olvashatók, ill. az átmentés után is megmarad a blog, mert a kommenteket sajnos nem lehet ide áttranszportálni. Sajnálom, mert a sok hozzászólás volt a lelke az egésznek. Na de nem vesznek el, csak kicsit macerásabbá válik az elérhetőségük.

A régi blog tehát - az új olvasók számára: http://hallokas.freeblog.hu/

Az új blog többet tud a réginél. A külseje egy kicsit csiricsáré, de idővel igyekszem összehozni egy letisztultabb, egyedi dizájnt. Minden posztot tudtok egy-egy kattintással véleményezni ("Nagyon érdekes", "Jót nevettem" stb.), illetve megoszthatóvá vált a Facebook-on, E-mailben és társain (a kis ikonok a "Bejegyezte" alatt). Tudok szavazásokat indítani, ha szükség lenne rá, és sok egyéb hasznos és kevésbé hasznos dologra is képes a blogspot. Nekem kényelmesebb is lesz ennek kezelése. Minden kommentről kapok e-mailt, így most már elvileg nem történhet meg, hogy sokáig nem veszek észre egy hozzászólást. A kommenteléshez egyelőre megadtam a "névtelen" lehetőséget is, ami nem köti regisztráláshoz a hozzászólást.

5 megjegyzés:

  1. nekem ma reggel egy perc alatt lejött Adim blogja, szóval ma próbálkozz :)
    és sok sikert a blogspoton :)

    VálaszTörlés
  2. blogdesignet pedig innen ajánlok keresni: btemplates.com

    VálaszTörlés
  3. Köszöm, Tünde! Sikerült is belépnem a freeblogba, a kommenteket engedélyezni tudtam, de posztolni még nem enged.

    VálaszTörlés
  4. le is tudod menteni és állítólag ide is fel lehet menteni... valahogy

    VálaszTörlés
  5. Már azt írták ki a freeblog főoldalon, hogy alkatrészre várnak, elnézést az állásért. Nagyon bosszantó, mert már posztoltam volna én is a blogomon, pénteken volt egy éve, hogy Péter beszédprocesszorát bekapcsolták.

    VálaszTörlés